Informacije:+385 91 263 0267 / +385 1 246 8249

Baterija Li-ion BAK 36V, 14,5 Ah Shark + punjač

424,71  (3.199,98 kn)

Dostupno uz narudžbu

Opis

Kompletne specifikacije

Donosimo vam Li-ion bateriju u okviru za e-bicikle kapaciteta 36V / 14,5Ah, stoga je dizajnirana za one kojima je potreban veliki domet s jednim punjenjem. Izrađeno od proizvoda marke BAK. “Zaštitnu ruku” iznad njih drži upravljačka elektronika BMS sa svim potrebnim zaštitama i balansnim krugom. Kutija za baterije izrađena je od lagane, ali robusne plastike. Na kućištu baterije nalazi se USB konektor za punjenje mobilnih uređaja (telefon, GPS itd.). Svi konektori sada su zaštićeni jednim velikim gumenim poklopcem i, za razliku od Kinte kutije, baterija se ne može slučajno otključati tijekom vožnje. Baterija se automatski zaključava kada se gurne u tračnicu.

Proizvodnja ove baterije u Češkoj!

Baterija dolazi s priključnom šinom za montažu u okvir kotača. Isporučujemo ga u kompletu s kvalitetnim automatskim punjačem STC-8127LC 36V / 2A. Postavljanjem baterije u okvir mogu se postići najbolje vozne karakteristike e-bicikla.

Tehnički parametri:

Tip ćelije: Li-ion marke LC BAK
Napon punjenja: 42V
Nazivni napon: 36V
Nazivni kapacitet: 14,5 Ah (522Wh) pri pražnjenju 0,2C
Iskoristivi kapacitet **: 13,8 Ah (497 Wh) pri pražnjenju 0,5 C
Struja punjenja: standardno punjenje – 0,2C
Standardna metoda punjenja: 0,2C CC (konstantna struja) punjenje do 42V, zatim CV (konstantni napon 42V) punjenje dok struja punjenja ne padne na nulu.
Vrijeme punjenja: standardno punjenje – 7,5 sati (2A), 3,7 sati (4A)
BMS: da (zaštita od nedovoljnog punjenja, prekomjernog punjenja, prekomjerne struje, kratkog spoja, toplinskog osigurača, balansnih krugova)
Maks. struja punjenja: 0,5C
Nazivna struja pražnjenja: 20A
Maks. Struja pražnjenja: 40A
Vijek trajanja (gubitak kapaciteta): 500 ciklusa *, gdje je kapacitet veći od 70% nominalnog
Radna temperatura: punjenje 0°C-45°C, pražnjenje -10°C-45°C
USB priključak: da, za punjenje vanjskih uređaja
Indikator statusa baterije: da
Način uključivanja/isključivanja baterije: elektronički putem BMS-a
Dimenzije baterije bez priključne stanice (v, š, d): 108x75x330mm
Težina baterije (bez priključne stanice): 3,15 kg
Konektor za punjenje: ST-3pin (maks. 5A)
Standardni punjač: 36V / 2A potpuno automatski STC-8127LC (odaberite po izboru pored slike proizvoda)
Dodatni punjač: 36V / 4A STC-8150LC (odaberite po izboru pored slike proizvoda)
Jamstvo: 24 mjeseca

Pogodno za motore od 250W do 750W.
U ovoj izvedbi nema mjesta za montažu upravljačke jedinice kotača, mora se postaviti negdje drugdje (torba, kutija okvira itd.).

* 1 ciklus je punjenje i pražnjenje cijelog kapaciteta baterije. Na primjer, ako se prazni od 1/2 i puni, to je 1/2 ciklusa
Svaki postojeći akumulator ima nazivni kapacitet, koji se temelji na nazivnom kapacitetu korištenih ćelija. Proizvođači ćelija obično uzimaju kapacitet koji se može postići samo u idealnim uvjetima pražnjenja (laboratorijski uvjeti pri konstantnim idealnim temperaturama i s vrlo niskim brzinama pražnjenja) i zaokružuju taj kapacitet prema gore. U normalnom radu, međutim, nazivni kapacitet se nikada ne može koristiti ili izmjeriti. Osim toga, proizvođači obično mjere kapacitet ćelije dok se potpuno ne isprazni na razinu od 2-2,5V. Međutim, kontrolna elektronika u bateriji, koja je izgrađena na vijeku trajanja ćelija, obično isključuje bateriju na 2,9 V kako bi zaštitila ćelije. Zato i dalje navodimo takozvani iskoristivi kapacitet, odnosno kapacitet koji se stvarno može iskoristiti u određenim stvarnim uvjetima rada. Što je struja pražnjenja veća, to je manji iskoristivi kapacitet, posebno za ćelije s velikom gustoćom energije. Korisni kapacitet se mjeri pri konstantnoj struji pražnjenja od 0,5C (½ kapaciteta) i sobnoj temperaturi.
Zašto kapacitet proizvoda ne navodimo u uporabljivom, nego u nazivnom kapacitetu? Tako je među proizvođačima baterija već dugo uvriježeno, a svi oni u nazivu navode nazivni kapacitet, ili barem onaj dostupan u laboratorijskim uvjetima. Međutim, iz razumljivih razloga, ne obavještavaju svi kupca o stvarno iskoristivom kapacitetu. Da ne mislimo da se to odnosi samo na naše baterije. To vrijedi za sve, barem za tehnologiju Li-ionskih stanica.
Također možete pronaći akumulatore koji mogu opskrbiti nešto veći mjerljivi kapacitet, ali to se postiže samo smanjenjem napona prekida na 2,5 V i niže. Međutim, takve baterije su dizajnirane za brzu potrošnju i njihov se ukupni vijek trajanja može prepoloviti zahvaljujući ovoj postavci! Baterije EVA BATTERY dizajnirane su za najduži mogući vijek koji omogućuje dana Li-ion tehnologija i ne koriste takve postupke.

Dodatne informacije

Težina 3,8 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi i ostavite recenziju na “Baterija Li-ion BAK 36V, 14,5 Ah Shark + punjač”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Povratak na vrh

Vaša košarica

Popust 5% za jednokratno plaćanje (kartice, virman, gotovina), u košarici upišite promo kod: 'POPUST', popusti se međusobno ne zbrajaju.
This is default text for notification bar