Informacije:+385 91 263 0267 / +385 1 246 8249

Pravna napomena

UGOVOR IZMEĐU KORISNIKA i Solere d.o.o.
Korištenjem ovih web stranica, odnosno bilo koje usluge na njima navedene, Vi prihvaćate uvjete korištenja i obavijesti koje se ovdje nalaze. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja ne koristite ove stranice.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Solere d.o.o. cijeni Vašu privatnost i zbog toga posluje prema sljedećim načelima:

Mi izričito navodimo kada su nam potrebni Vaši osobni podaci. Proslijeđujemo Vaše osobne podatke relevantnoj trećoj osobi koja je pružatelj usluge koju ste rezervirali i platili preko Solere sustava. Također koristimo Vaše osobne podatke za obradu Vaših zahtjeva unutar Solere sustava i povremeno da bismo Vas obavijestili o novostima koje se tiču usluga ili samog Solere sustava.
Kako bismo uvijek imali Vaše točne podatke u trenutku kad trebate našu uslugu ili drugu informaciju, molimo da nas obavijestite ukoliko dođe do promjene u Vašim osobnim podacima ili ukoliko ste pogriješili pri unosu istih.

Ako uočite da Solere ne postupa prema ovim načelima ili imate bilo kakvu drugu primjedbu vezanu uz način poslovanja, obavijestite nas na ebike@ebike.hr i mi ćemo upotrijebiti sve ekonomski opravdane napore da istražimo i ispravimo problem što je prije moguće.

OGRANIČENJE NA OSOBNO, NEKOMERCIJALNO KORIŠTENJE
Ove web stranice namijenjene su korisnicima za osobno, nekomercijalno korištenje. Nije dozvoljeno mijenjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod koji se objavljuje na ovim stranicama.

VLASNIŠTVO
Sadržaji i formati na ovim web stranicama su vlasništvo tvrtke Solere d.o.o., Grožnjanska 34, 10 000 Zagreb, osim djela fotografija koje se ne koriste u komercijalne svrhe, a na zahtjev autora ili vlasnika bit će povučene sa stranica (ukoliko ne postignemo drugačiji dogovor).

OGRANIČAVANJE OD ODGOVORNOSTI
Informacije na ovim stranicama smatraju se ispravnima u trenutku unošenja. Svi podaci redovito će se pregledavati, a eventualne greške odmah uklanjati. Solere zadržava pravo promjene podataka na ovim stranicama bez posebnog upozorenja.

ZABRANJENO ILEGALNO KORIŠTENJE
Korištenjem ovih web stranica obvezujete se da informacije ovdje dobivene nećete koristiti u zabranjene ili ilegalne svrhe ili radnje.

LINKOVI NA STRANICE TREĆIH OSOBA
Ove stranice mogu sadržavati linkove na stranice drugih tvrtki ili osoba. Ti linkovi su samo za Vašu informaciju, a Solere ne snosi odgovornost za točnost informacija ili sadržaj tih stranica.

PROMJENA OVIH UVJETA I DRUGIH UVJETA POSLOVANJA
Solere zadržava pravo promjena navedenih uvjeta korištenja web stranica i drugih uvjeta poslovanja. Promjene ne utječu na već izvršene i uplaćene rezervacije.

KORIŠTENJE USLUGA SOLERE NA OVIM STRANICAMA
Svrha ebike.hr stranica je isključivo pomoći korisnicima da se informiraju o ponudi električnih vozila i dijelova, te da izvrše rezervaciju i uplatu. Upozoravamo Vas da za provedbu transakcija putem naših stranica morate biti punoljetni, te da ovime prihvaćate financijsku odgovornost za transakcije koje izvršite Vi osobno ili maloljetne osobe koje stanuju u Vašem kućanstvu. Odgovorni ste za nadzor nad maloljetnim osobama koje ovdje koriste Vaše podatke, te za istinitost i točnost podataka koje nam dajete za provedbu rezervacije ili financijske transakcije. U slučaju bilo kakve zloupotrebe ove stranice (upis lažne rezervacije ili sl.) bit će Vam onemogućen pristup našem siteu.

DODATNE NAPOMENE
Solere će se truditi provjeravati točnost podataka na ovim stranicama i ujedno širiti svoju ponudu. Transakcije kreditnim karticama posebno su zaštićene SSL protokolom, ali za dodatnu zaštitu preporučujemo ispis formulara na pisač, te slanje vlastoručno potpisane rezervacije na faks (obavezno za korisnike Diners kreditne kartice).

Povratak na vrh

Vaša košarica

Popust 5% za jednokratno plaćanje (kartice, virman, gotovina), u košarici upišite promo kod: 'POPUST', popusti se međusobno ne zbrajaju.
This is default text for notification bar