Informacije:+385 91 263 0267 / +385 1 246 8249

Sigurnost online plaćanja

Podaci o prodajnom mjestu

Puni naziv tvrtke (ili obrta): Solere d.o.o.

Broj sudskog ili drugoga javnog registra u koji je upisan, te podatke o registru:
Upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu – stalna služba u Zagrebu pod matičnim brojem 080690435

Porezni broj ako je obveznik plaćanja poreza na dodanu vrijednost: HR10785797884

Puna adresa sjedišta (i prodajnog mjesta ako je različita) uključivo ime države u kojoj se nalazi:
Grožnjanska 34, 10 000 Zagreb, Republika Hrvatska

Kontakt podaci:

Telefon: +385 1 246 8249
Mobitel: +385 91 263 0267
Email: ebike@ebike.hr

Proizvodi i/ili usluge

Solere d.o.o. pruža uslugu prodaju električnih vozila i pripadajućih dijelova.

Maloprodajna cijena istaknuta na stranicama uključuje sva porezna i druga davanja te valutu plaćanja Euro. Sve dodatne doplate poput troškova dostave i sličnoga su jasno naznačeni.

Uvjeti prodaje

Opći uvjeti poslovanja agencije su dostupni klijentima na sljedećem linku: OPĆI UVJETI, te sadrže sve potrebne informacije u vezi sa stupnjevima koji slijede u postupku sklapanja ugovora (prodaje/kupovine), opis načina i roka isporuke proizvoda ili pružanja usluge te pravu kupca na raskid ugovora po Članku 45. Zakona o zaštiti potrošača, roku za raskid, situacije po kojima je isključeno pravo kupca na raskid ugovora, te uvjete reklamacija odnosno povrata novaca i/ili robe te usluge koje se nude nakon prodaje poput jamstvenih uvjeta koji se daju uz uslugu.

Načini i uvjeti plaćanja su dostupni na sljedećem linku NAČINI PLAĆANJA.

Ugovorne odredbe su detaljno razrađene na linku Općih informacija o ugovaranju i ugovorima – UGOVORI.

U koraku završetka kupnje klijent je u mogućnosti pregledati svoju narudžbu te ispraviti podatke prije finalizacija plaćanja. Ugovor i opći uvjeti su klijentima dostupni putem PDF dokumenata primljenih putem elektroničke pošte.

Ostale informacije

Opis načina zaštite povjerljivih podataka: je dostupna na linku PRAVNA NAPOMENA (“Zaštita privatnosti”).

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

‘Solere d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke cps.corvus.hr žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Solere d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Napomena o cijenama u stranoj valuti
Sva plaćanja će biti izvršena u Euru. Kreditnu karticu teretimo za iznos dobiven kroz konverziju cijene iz strane valute u Euro prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Prilikom terećenja kreditne kartice, isti iznos se pretvara u lokalnu valutuprema tečaju kartične kuće. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost manje razlike u odnosu na cijenu navedenu na našim web stranicama.

Napomena o cijenama u Euru
Sva plaćanja će biti izvršena u Euru. Naplaćeni iznos na kreditnoj kartici se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju kartičnih kuća.

Kreditne kartice
Plaćanje je moguće obaviti jednokratno sljedećim kreditnim karticama: MasterCard, Maestro, Diners i Visa.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

AmericanExpress visa mastercard maestro diners
american jamstvo hr verified by visa mastercard securecode corvpay
Povratak na vrh

Vaša košarica

Popust 5% za jednokratno plaćanje (kartice, virman, gotovina), u košarici upišite promo kod: 'POPUST', popusti se međusobno ne zbrajaju.
This is default text for notification bar