Informacije:+385 91 263 0267

Apache električni bicikli

Apache električni bicikli

Apache električni bicikli

Apache električni bicikli

Apache je jedan od najstarijih čeških proizvođača bicikala s dugom tradicijom (Favorit). Od 2006. godine fokus im je na električne bicikle s kojima su nakon dugih istraživanja krenuli u prodaju 2008. godine.

Od tada su konstantno uključeni u vlastiti razvoj, istraživanja i odabir najpovoljnijih pogonskih sustava kojima bi proširili svoju zbirku električnih bicikala, poboljšali uslužne objekte uz više od 150 partnera sa širokom mrežom prodajnih i servisnih centara duž Češke i Slovačke.

U 2018. godini nude 29 modela električnih bicikala s tri vrste električnih pogona. Koriste najnapredniji Bosch sustav za svojih 5 modela električnih bicikala i uz njih još koriste SR Suntour hESC sustav koji je Boscheva ekonomična alternativa. Asortiman je proširen s 29” i 27.5” MTB i sa dodatnom električnom opremom, a gradski modeli su doživjeli manje promjene i dopune dok je cijela kolekcija doživjela kompletne grafičke preinake. Bicikli su opremljeni uglavnom brendiranim komponentama kao što su Shimano,Samsung, SR Suntour, Bosch, Bafang, LG, ili Panasonic.

Svi elektrobicikli Apache ispunjavaju propise EU ( EPAC-EN 15194, EN 14764)

U današnje vrijeme ponuda električnih bicikala je velika, ali ako stvarno želite kvalitetan proizvod i servisiranje svakako nam se obratite.

Povratak na vrh

Vaša košarica