LEVIT (Apache) električni bicikli

Apache električni bicikli
LEVIT električni bicikli

LEVIT električni bicikli

LEVIT je jedan od najstarijih čeških proizvođača bicikala s dugom tradicijom. Od 2006. godine fokus im je na električne bicikle s kojima su nakon dugih istraživanja krenuli u prodaju 2008. godine.

Od tada su konstantno uključeni u vlastiti razvoj, istraživanja i odabir najpovoljnijih pogonskih sustava kojima bi proširili svoju zbirku električnih bicikala, poboljšali uslužne objekte uz više od 150 partnera sa širokom mrežom prodajnih i servisnih centara duž Češke i Slovačke.

U 2018. godini nude 29 modela električnih bicikala s tri vrste električnih pogona. Koriste najnapredniji Bosch sustav za svojih 5 modela električnih bicikala i uz njih još koriste SR Suntour hESC sustav koji je Bosch ekonomična alternativa. Asortiman je proširen s 29” i 27.5” MTB i sa dodatnom električnom opremom, a gradski modeli su doživjeli manje promjene i dopune dok je cijela kolekcija doživjela kompletne grafičke preinake. Bicikli su opremljeni uglavnom brendiranim komponentama kao što su Shimano,Samsung, SR Suntour, Bosch, Bafang, LG, Vinka, Motinova ili Panasonic.

O proizvođaču1991. godine započeli smo životnu vožnju po svijetu bicikala. Tijekom tog vremena stekli smo mnogo iskustva u matičnoj tvrtki BP Lumen, a u Úpicama smo proizveli stotine tisuća bicikala. A ipak smo htjeli početi ispočetka, obnoviti nešto novo. Vjerujemo da je kolo i sve oko njega lijek za naš užurbani život. Bicikl koji će pomoći ljudima da se kreću po zakrčenim gradovima, veselo provode svoje slobodno vrijeme i sigurnije krenu u avanturu.

I na kraju, ali ne i najmanje važno, želimo vratiti proizvodnju u Europu kako bismo našim kupcima (ne samo) diljem Europe osigurali traženu kvalitetu, bolje vrijeme isporuke i postprodajne usluge.

Dobrodošli u obitelj LEVIT!

Svi elektrobicikli Apache i LEVIT ispunjavaju propise EU ( EPAC-EN 15194, EN 14764)

U današnje vrijeme ponuda električnih bicikala je velika, ali ako stvarno želite kvalitetan proizvod i servisiranje svakako nam se obratite.