Od sada na webshopu Ebike naručene artikle možete platiti sa svojim PayPal računom!

Za one koji još ne znaju, Paypal je međunarodni servis za pružanje online usluga plaćanja i prijenosa novca putem interneta, a u principu proces kupovine čini jednostavnijim i sigurnijim.

Da biste uopće mogli koristiti usluge PayPala potrebna vam je valjana email adresa, te bankovni račun ili kartica (Diners Club, Visa, MasterCard ili American Express; Maestro nije podržan). PayPal je vaš virtualni novčanik koji funkcionira na dva načina –  možete povezati svoju kreditnu ili debitnu karticu odnosno bankovni račun sa računom na PayPalu ili svoj novac možete položiti izravno na PayPal račun i na taj način izvršiti kupovinu i uplatu. Sve vaše financijske informacije pohranjene su na sigurnom mjestu i ne dijele se sa drugima.

Jedna od najvećih prednosti PayPal-a je što korisnik prilikom plaćanja u web trgovini ne ostavlja broj svoje kreditne kartice ili bankovnog računa te tako značajno smanjuje rizik od zloupotrebe tih informacija. Osim toga, Paypal će vas dodatno zaštititi od loših trgovaca, budući da uplaćeni novac trgovac može preuzeti tek nakon 30 dana, kako bi se osigurao povrat sredstava za nezadovoljne kupce.